Rabu, Jun 10, 2009

Casio Prayer Compass CPW 310


CASIO PRAYER COMPAS CPW 310

Model ini amat sesuai kepada yang minat ciri islamik. Model ini dilengkapi kompas penunjuk arah kiblat, paparan kalendar hijrah, alarm, lampu dan yang paling penting jam ini dapat memainkan alarm tiap kali masuk waktu solat bagi kawasan anda mengikut longitud dan latitud kawasan. Design jam ini memang elegan.

Di antara tokoh terkemuka yang memakai jam tangan ini ialah Tuan Guru Dato’ Hj Nik Aziz Nik Mat dan Dato’ Hassan Ali model ini dijual dengan harga RM330-00.

52 ulasan:

  1. Saya menggunakan jam tangan Casio model ini sejak 1996....Alhamdulillah masih berfungsi dgn baik sehingga sekarang...2011...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamualaikum.. Ad lagi x jam casio cwp310.. Kalau ad sy berminat bod? ? Whatsapp sy 010 9242445

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ. zulkifli hasim,berapa hrga beli 1996 tu bos?

      Padam
  2. saya po sama...suka sgt bilo g mano2 masjid @ surau chek arah kiblat nye..majoriti tepat ,arah nye sama dgn arah kiblat jam..cuma rumah kawan n keluarga byk yg kurang tepat...byk membantu tunjukkan arah kiblat yg tepat...

    BalasPadam
  3. terima kasih atas testimoni tuan semua. Alhamdulillah jam ini memang berguna lebih-lebih sebagai panduan dalam melengkapkan keperluan iabdah kita dalam kehidupan seharian. kira berbaloi juga kerana jam ini tahan dan lasak

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. saya ada stock
      sila pm wasap sy
      sapa cepat dia dapat
      0145284068

      Padam
    2. ada stock lg ke bos?
      pm sy 0129551442

      Padam
  5. Balasan
    1. saya ada stock
      sila pm wasap sy
      sapa cepat dia dapat
      0145284068

      Padam
  6. 0175377630 PM saya untuk cw310 terpakai

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. saya ada stock
      sila pm wasap sy
      sapa cepat dia dapat
      0145284068

      Padam
  8. Balasan
    1. saya ada stock
      sila pm wasap sy
      sapa cepat dia dapat
      0145284068

      Padam
  9. saya berminat. ada stok lagi?

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya ada stock
      sila pm wasap sy
      sapa cepat dia dapat
      0145284068

      Padam
  10. saya pn berminat whatappa saya 017-9816755

    BalasPadam
  11. saya pn berminat whatappa saya 017-9816755

    BalasPadam
  12. saya pn berminat whatappa saya 017-9816755

    BalasPadam
  13. Saya berminat...wsap saya 0139856269

    BalasPadam
  14. Saya berminat...wsap saya 0139856269

    BalasPadam
  15. Saya di aceh bagaimana cara pesanya n saya mau casio cpw 310 yang layarnya warna hijau..

    BalasPadam
  16. ada lagi tak stock? serius buyer. PM 012-9165880

    BalasPadam
  17. ada lagi tak stock? serius buyer. PM 012-9165880

    BalasPadam
  18. Ada lg stock tak pm 0137787369

    BalasPadam
  19. Ada lg stock tak pm 0137787369

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya ada stock
      sila pm wasap sy
      sapa cepat dia dapat
      0145284068

      Padam
  20. Ad stock lg x..pm 010 9297104..whtsap me

    BalasPadam
  21. Ad stock lg x..pm 010 9297104..whtsap me

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya ada stock
      sila pm wasap sy
      sapa cepat dia dapat
      0145284068

      Padam
  22. saya ada stock
    sila pm wasap sy
    sapa cepat dia dapat
    0145284068

    BalasPadam
  23. saya pun baru beli jam qiblat rekaan terkini dibuat khas utk rakyat malaysia."F&A Qiblat Sensor Watch". Rekaan cantik, boleh custom nama sendiri pada jam, Tentukan arah kiblat dengan hanya 10saat shj. Byk lagi kelebihan lain tapi Memang berbaloi dan puashati !!

    boleh wasap sy di 0177299817 utk kita bertukar pendapat. Tq.

    BalasPadam
  24. Kalau ade lg..whatsapp sy 0179812213..urgent

    BalasPadam
  25. ada lg ke stok jam ni...klu ada tlg pm 0199875307

    BalasPadam
  26. Saya ada lagi sebijik,mmg niat nk letgo jugak sbb syg x pakai,tali ori pn koyak,jadi tali sekarang yang aftermarket punya- 0168093455

    BalasPadam
  27. Saya ada lagi sebijik,mmg niat nk letgo jugak sbb syg x pakai,tali ori pn koyak,jadi tali sekarang yang aftermarket punya- 0168093455

    BalasPadam
  28. sy cari yg baru. Still fresh kalau ada tlg contact email:
    myfrenz11@gmail.com

    BalasPadam
  29. HELLO
    I WILL WANT TO KNOW IF YOU HAVE STOCK THIS WATCH AND WHAT QUANTITY AND WHICH PRICE THANK YOU
    karim.hakim@ymail.com

    BalasPadam
  30. HELLO
    I WILL WANT TO KNOW IF YOU HAVE STOCK THIS WATCH AND WHAT QUANTITY AND WHICH PRICE THANK YOU

    BalasPadam