Selasa, April 20, 2010

CASIO PROTREK PATHFINDER PRG80YT & PRG80T

Mode PRG 80T (titanium band) kiri DAN PRG80YT (kanan)


Smart juge bila pakai kat tagan..nasib aku tak minat model digital kalo tak dah sambar nih he..he..


jenguh nak bace nih dah mcm kamus daa...

PRG80YT RM780 JER..


PRG 80T titanium band RM880

spec jam:
Fuhh Jam nih ade mcm2 function pendek kata nak kesan raksasa datang mcm dlm citer ultramen pun bleh ekekeke.ok function jam nih ada digital kompass, barometer, altimeter,thermometer, n mcm2 meter lg try serach google tak larat nak paste kat cni dia punya spec panjang meleret kang..kira jam nih memang sesuai untk outdoor activities n yang ade adventure la senang citer...

4 ulasan:

  1. Aiseymen...nape la PRG130 tkde yg YT nye model...
    heheh..apepun, cun juge model ni...

    BalasPadam
  2. nih model lame sikit bro..yang PRG130T TUE LATEST PRG130 TUE ADE kuar model itam semua tapi tali dia lak getah...

    BalasPadam
  3. Bro, Jam ni boleh tak paparkan MASA, TARIKH, HARI serentak? Maknanya boleh tengok TARIKH dan HARI serentak tanpa tekan apa-apa button. Terasa tertarik hati dengan jam ni, tapi perlu menepati ciri tadi tu lah. Aku tak suka tekan untuk switch mode TARIKH-HARI. Kalau boleh nak semua info ada di skrin tanpa perlu tekan untuk switch mode.

    BalasPadam
  4. Tak bleh la bro tarikh jer dia nak kena press button kalo nak tahu yang boleh appear tarikh atau hari (pilih salah satu) n masa dia tak boleh kuar 3 sekali serentak...tapi bukan susah pun press jer..sekali button appear la

    BalasPadam